Yumurtalı makarna hamuru tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle hamurun yumuşak ve elastik olmasını sağlamak için dinlendirme süresi çok önemli gibi görünüyor. Bu adımı atlamamak gerek, değil mi? Ayrıca, farklı malzemelerle zenginleştirilmiş hamurlar yapmak da harika bir fikir! Ispanaklı ya da domates püresiyle yapılmış makarnalar denemek isterim. Sizce hangi soslarla servis etmek en iyisi olur?
Yumurtalı makarna hamuru tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle hamurun yumuşak ve elastik olmasını sağlamak için dinlendirme süresi çok önemli gibi görünüyor. Bu adımı atlamamak gerek, değil mi? Ayrıca, farklı malzemelerle zenginleştirilmiş hamurlar yapmak da harika bir fikir! Ispanaklı ya da domates püresiyle yapılmış makarnalar denemek isterim. Sizce hangi soslarla servis etmek en iyisi olur?
Cevap yaz