Yumurtalı simit tarifini okurken, özellikle kahvaltılarda ne kadar keyifli olabileceğini düşünmeden edemedim. Malzemeler arasında yer alan yumurta, gerçekten de simidin besin değerini arttırıyor mu? Ayrıca, simitlerin üzerine eklenebilecek çeşitlerin çokluğu, tarifin zenginliğini arttırıyor gibi görünüyor. Sizce haşhaş tohumu veya çörek otu eklenmesi lezzeti nasıl etkiler? Fırında pişirme süresi de oldukça dikkat çekici, altın rengi alana kadar pişirilmesi gerektiği belirtilmiş. Sonuçta ortaya çıkacak simitlerin tadı nasıl olur, merak ediyorum!
Yumurtalı simit tarifini okurken, özellikle kahvaltılarda ne kadar keyifli olabileceğini düşünmeden edemedim. Malzemeler arasında yer alan yumurta, gerçekten de simidin besin değerini arttırıyor mu? Ayrıca, simitlerin üzerine eklenebilecek çeşitlerin çokluğu, tarifin zenginliğini arttırıyor gibi görünüyor. Sizce haşhaş tohumu veya çörek otu eklenmesi lezzeti nasıl etkiler? Fırında pişirme süresi de oldukça dikkat çekici, altın rengi alana kadar pişirilmesi gerektiği belirtilmiş. Sonuçta ortaya çıkacak simitlerin tadı nasıl olur, merak ediyorum!
Cevap yaz